2 Meg Down

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

2 Meg Down

L1 Bithead

We have approximately 87 FWs in our enterprise.  All of our devices appear to be fine except the last 2 that we deployed.  Both appear to have bandwidth issues out to the ISP that is affecting all traffic.  One is a 200 the other a 500.  If we remove the FW and plug directly into the ISP connection we have closer to what we believe should be the proper bandwidth (in this case 50 meg per office).  We have already checked the duplex speed and that appears correct.  The errors on the interface do not appear to  be incrementing at all and have held steady

I have a support case open, just opening this discussion up in the hopes of a faster resolution or if someone ran into something similar

The ISPs in question are cogent and comcast.  We checked the duplex settings on their side as well.

1 REPLY 1

L6 Presenter

Hi Mike,

Global counters might reveal root cause. Gradually execute command "show counter global filter delta yes", see if you find any abnormal counters.

Regards,

Hardik Shah

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!