Chinese characters are populating automatically in GP username

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Chinese characters are populating automatically in GP username

L4 Transporter

I am having experience in the global protect agent login window when the user starts logging from the machine. Chinese characters are populating automatically in the GP agent username logging field window, and users have to clear the character to enter their username logging into GP.


And this issue came after the upgrade of the Palo Alto global protect 5.1.3 and

and my PAN-OSGP.JPG 9.0.7

 

 

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @Mohammed_Yasin ,

 

This seems to be a bug which should be fixed in 5.1.4.

Please report to support to confirm you're experiencing this bug.

 

Cheers,

-Kiwi.

 
LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 2163 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!