'enable-user-identification' turned on!

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

'enable-user-identification' turned on!

L2 Linker

Hi everyone,

I wanted to do user based filtering on PA-500, but after I've successfully connected PA with active directory, and applied a security policy on user based I get this warning:

Warning: Rulebase 'security'

Rule 'LAN-r2'; Zone 'LAN' does not have 'enable-user-identification' turned on.

Does anyone know how to enable user identification?

Warning Rulebase

1 accepted solution

Accepted Solutions

L4 Transporter

Hi,

There should be a tick box in your zone settings?

Regards,
Dave

View solution in original post

2 REPLIES 2

L4 Transporter

Hi,

There should be a tick box in your zone settings?

Regards,
Dave

Hi Dave,

Thanks for the reply, I was missing that tick box Smiley Sad.

It is OK now, no warnings.

Regards,

B

  • 1 accepted solution
  • 2290 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!