General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
About General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.

Discussions

The Cortex UX Research Lab Is Seeking Participants!

 

Hello LIVEcommunity!

 

 

The Cortex team is currently developing a significant UX research effort, the Cortex UX Research Lab, for all aspects of Cortex. As a part of that, we need you — the user — to help us best understand how people use our pro

...

Screen Shot 2023-01-17 at 9.59.01 AM.png
JayGolf by Community Team Member
  • 320 Views
  • 0 replies
  • 0 Likes

PA-VM interzone routing

Hello,

I've configured up two interfaces on my PA-VM (management 10.0.64.3 with VMnet0 - 10.0.64.0/24 and data with VMnet1 - 10.0.0.0/16). Management is directly connected to PC with Windows and Ethernet 1/1 to FastEthernet0/0 on my switch. I've confi

...

1.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
Werpet by L1 Bithead
  • 3127 Views
  • 5 replies
  • 0 Likes

Virtual Wire - Two Subinterface with seperate Tag Paired

hi..I'm working on a virtual-wire solution where the firewall is connecting to single switch fabric, so the ingress and egress is between same firewall and switch.

 

Is it possible to create a virtual wire pair with different sub-interface tags ?

 

eg: I

...

kan0062 by L1 Bithead
  • 1550 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes

Minemeld unable to login to web gui

I have seen a few related articles on here about this already, but I haven't been able to resolve my issue. I am receiving the following error when trying to login to the web gui: "ERROR CHECKING CREDENTIALS: Bad Gateway"

 

I found that the minemeld.

...

Top Liked Authors