GlobalProtect license in HA

Reply
Highlighted
L4 Transporter

GlobalProtect license in HA

We have got the 220's and i installed the licenses before i configured them in HA. License that we got says GlobalProtect subscription for device in an HA pair. But the GP license doesn' show up in the passive device. I have yet to do any further configuration but tried failing the device to passive to see if it changes anything, nothing, I f i try ti use the same code to activate it won't let me.


Accepted Solutions
Highlighted
Cyber Elite

@raji_toor,

Reach out to TAC and explain that you activated the licenses already before you migrated them to an HA configuration, your license probably needs to be reset/re-generated. 

View solution in original post


All Replies
Highlighted
Cyber Elite

@raji_toor,

Reach out to TAC and explain that you activated the licenses already before you migrated them to an HA configuration, your license probably needs to be reset/re-generated. 

View solution in original post

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!