Maintenance Mode is not responding to any keyboard keys under Macos--micro usb

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Maintenance Mode is not responding to any keyboard keys under Macos--micro usb

L0 Member

hi,

i have issue with Maintenance mode when connected to my macbook (Catalina MAC-OS--micro usb), is not responding to any keyboard keys  even when i set the baud rate manually (9600) but it working ok when entering normal console (no issue with keyboard keys)

 

anyone facing the same? 

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @ynugraha , after you enter "debug system maintenance-mode" do you press Enter to get into the menu? 

LIVEcommunity team member
Stay Secure,
Jay
Don't forget to Like items if a post is helpful to you!

Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 1288 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!