Pan-OS 10.0.0 series version WebGui working slow

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Pan-OS 10.0.0 series version WebGui working slow

L2 Linker

PA-850 model. From last 2 months its working slow we upgraded it to 10.0.6 version. If any have reason behind this please share.

Or any one have details from TAC then please share in comment.

Our PA 220 and PA 850 model we upgraded with 10.0.6 version and facing slowness issue WebGui page of any tab we click it take time to open. If we click on any policy it take more than 20 sec. At time of commit it take time.

 

If any one is facing same issue or having workaround please share with us.

Thank you n advance.

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @SurajN ,

 

Why would you upgrade to 10.0.6 and not go to the current preferred release (10.0.9)?

Upgrading to the preferred release will rule out any possible bugs before that release.

I would even take it a bit further and I would recommend going to the preferred 10.1.x release seeing that 10.0.x will be end-of-life by July 2022.

That being said, sluggish behavior is generally an indication of having resource issues.  Have you checked if you're possible running into your device limits ?

 

Cheers,

-Kiwi.

 

 
LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Don't forget to hit that Like button if a post is helpful to you!
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!