Problems with PA-2050
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problems with PA-2050

Not applicable

hello friends....

I have a PA-20-50 configured as content filtering and is synchronized with a pan-agent, the problem I have is that the device is completely disconnected after 10 minutes and only restarting again operate.

Know if any physical detail or firmware version, because neither the administration interface responds.

Device:PA-2050

Firmware:3.1.11

the records do not show me something to tell me the possible failure.

regards!!!!!!!

4 REPLIES 4

L6 Presenter

Hi...Can you provide more information on what you mean by 'completely disconnected after 10 minutes'?  You lost access to the mgmt port for 10 minutes?

is correct, after I reboot the device is operating normally for an average of 10 min, but the fault is constant because the communication is lost again by all means for the same period of time on average.

Greetings!!

Can you ping and connect via SSH to the mgmt IP when this happen?

hello, I could solve the problem, problem was the port speed of administration.

thanks and Greetings!!

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!