Question about Global protect Pre-Logon Issue

Reply
L3 Networker

Question about Global protect Pre-Logon Issue

Hi,

 

I configured GP pre-logon method, But it’s only working in administrator mode even though the user is part of administrator group, it’ not working for normal users.

 

I followed below KB article,

https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000ClEYCA0

 

In global protect client installed laptops, we are able to connect global protect,  add the machine to domain and user to local admin group remotely in the administrator mode. That means Global Protect is working fine. Post basic GP Pre-logon configuration, when we select switch user or reboot laptop and try to login with a normal user, it’s showing the error “Global Protect Disconnected”(Wi-Fi is connected ) because of this we are unable to use Global Protect client in the remote laptops(The system which are not in office).

 

Can anyone provide your suggestion, why the global protect client is not working (means pre-logon connectivity is not happening) in the laptops when we switch user or log-in as a admin privileged user.

PFA for the error.

 

GlobalProtect.jpeg

Please help us here to fix an issue.

 

Regards,

Sethupathi M

Highlighted
L4 Transporter

@Sethupathi: Which output do you get from Monitor > System, section auth and Globalprotect?

Best Regards
Chacko
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!