User-ID agent tab missing v10

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

User-ID agent tab missing v10

L3 Networker

Hi folks- My customer is running v10.0.1.

 

In Setting up User-ID, we cannot locate the  "user-id-agent" tab.  Nor is it an option in the CLI .

 

I could create a user-id-agent on my v9 lab box, but not on V10…

 

Im guessing a v10 bug ??? 

 

I have a case open...  any ideas ?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @dbrenipc ,

 

In PAN v10, you need to migrate all user-id agents to Device --> Data Redistribution-->Agents

have you done this?

 

Refer this link https://docs.paloaltonetworks.com/pan-os/10-0/pan-os-new-features/upgrade-pan-os/upgradedowngrade-co...

 

 

Mayur

View solution in original post

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @dbrenipc ,

 

In PAN v10, you need to migrate all user-id agents to Device --> Data Redistribution-->Agents

have you done this?

 

Refer this link https://docs.paloaltonetworks.com/pan-os/10-0/pan-os-new-features/upgrade-pan-os/upgradedowngrade-co...

 

 

Mayur
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!