Website works in Incognito but in normal browser

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Website works in Incognito but in normal browser

L4 Transporter

Hi Team,

We have issue with the Videos playing in Normal browser. But it works fine with the Incognito Mode. This traffic passes through the Prisma and i dont see any issues as such which could relate this issue. Any one faced this weird issue before, if yes please suggest the solution you implemented to get through this?

Regards,

Sanjay S

3 REPLIES 3

Community Team Member

Hi @Sanjay_Ramaiah ,

 

This is likely a browser issue. Can you try clearing your Cookies and other site and Cached files in the normal browser? 

LIVEcommunity team member
Stay Secure,
Jay
Don't forget to Like items if a post is helpful to you!

Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.

L4 Transporter

Thank you Jay for the response 🙂

@JayGolf forgot to update it works once or twice with the cache cleared as well. After that again same issue.

So i suspect something to do with the Browser itself, any other thoughts on this?

L3 Networker

Try different browser its not Palo Issue.

  • 342 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!