PA-410 bug - disable-predefined-reports

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

PA-410 bug - disable-predefined-reports

L2 Linker

PA-410 running PAN-OS 11.1.0. This firewall had been upgrade from 10.2.latest to 11.1.0.

 

After making an unrelated change to mitigate CVE-2023-48795, validate fails with:

Could not get schema node for xpath /config/devices/entry[@name='localhost.localdomain']/deviceconfig/setting/management/disable-predefined-reports

Commits fail with:

deviceconfig -> setting -> management -> disable-predefined-reports unexpected here

 

Fix was to save and export the config, find and delete the disable-predefined-reports, then import and load.

 

5 REPLIES 5

L0 Member

Many thanks, had this problem 2 days ago and was hoping to find a fix. this resolved it 

L0 Member

Where to go to delete this report?

 

as Jason outlined

"Fix was to save and export the config, find and delete the "disable-predefined-reports" line, then import and load the config."

Thank you.  That worked awesome.  

L0 Member

It worked for me too, thanks.

  • 612 Views
  • 5 replies
  • 1 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!