System logs are not being sent to CDL

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements

System logs are not being sent to CDL

L0 Member

Hello guys,

Need a small help. We faced ab issue were even after we have set the logs to be forwarded to CDL, the system logs are not being sent to CDL.

Can someone help me with why this could be happening

2 REPLIES 2

Hi,

This video guide has step by step instructions and how to set palo alto firewall to send logs to CDL

https://www.youtube.com/watch?v=P6gmH4Q3uZc

 

I hope this may help you to resolve your issue.

 

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello @Lemmi-123

 

could you issue command: request logging-service-forwarding status to check status of log forwarding?

If everything is configured correctly and logs are not being sent or status is "not connected" could you restart management and log receiver services with below commands:

 

debug software restart process management-server
debug software restart process log-receiver

 

Kind Regards

Pavel

 

Help the community: Like helpful comments and mark solutions.
  • 314 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!