Webex issue with Mobile Users

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Webex issue with Mobile Users

L4 Transporter

Hi All,

We are facing weird issues with Mobile users accessing the Webex Phone Services. Wifi users connecting to laptop doesn't face any issues. But when the phone is connected to Wifi users are unable to access Webex Phone Services. Not really sure if anything additinal needs to be done for mobile users accessing webex. Users on Android getting the below error and IPhone users not even getting any error but it doesn't work.

Any inputs for this is much appreciated. Thank you.

Webex can't load sso browser page error 1000:600

Regards,

Sanjay S

3 REPLIES 3

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello,

Check the unified logs to see where the traffic is getting blocked. Use the phones WiFi IP address as the source.

Regards,

Hi Otakar,

I dont see any deny logs as such in Unified logs 😞

Regards,

Sanjay S

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello,

Please make sure you have 'Log At Session End' checked on all of your policies. Are you decrypting the traffic? If yes, tey bypassing it as mobile devices might not trust the one used by the PAN for decryption, etc.

 

Regards,

  • 1197 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!