cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Who Me Too'd this topic

Palo sending email issue

L3 Networker

Is anyone else having the "failed to forward log to mail server: aspmx.l.google.com" causing a "mailclient: error reply: 421 4.7.0 Email Senders Guidelines. l.12 - gsmtp"  for google's mail?

Possibly started with 6.14 and maybe 6.13. I had my email settings working up until I upgraded to 6.1.3 when it all stopped. I didnt change a thing except for PAN-OS. Upgrading to 6.1.4 didn't resolve it either.

I traced it down to gmail's need for using <> in email name. Wonder if PNA 6.13+ isn't properly using <>?

I tried manually to send email with the from and to and the same ip as PAN and it worked but PAN itself has logs showing it's having a syntax issue sending mail.

These are the logs generated:

2015-06-01 17:29:28.426 -0400 Error:  _pan_email(pan_email.c:295): failed to forward log to mail server: aspmx.l.google.com

mailclient: error reply: 421 4.7.0 Email Senders Guidelines. j8si13629871qcl.12 - gsmtp

2015-06-01 17:30:01.051 -0400 Error:  _pan_email(pan_email.c:295): failed to forward log to mail server: aspmx.l.google.com

2015-06-01 17:30:05.280 -0400 Error:  pan_email_settings_parse(pan_server_settings.c:720): email and-also-tonot specified

mailclient: error reply: 421 4.7.0 Email Senders Guidelines. p74si13966875qha.68 - gsmtp

2015-06-01 17:30:05.341 -0400 Error:  _pan_email(pan_email.c:295): failed to forward log to mail server: aspmx.l.google.com

,Email Medium-critical,,,,Email Medium-critical,,Email Medium-critical,,,,Email Medium-critical,,,,Email Medium-critical,,,,,,,2015-06-01 17:30:14.139 -0400 Error:  pan_cfg_get_sysd_bool(pan_cfg_utils.c:5508): failed to fetch: NO_MATCHES

2015-06-01 17:30:17.251 -0400 Error:  pan_email_settings_parse(pan_server_settings.c:720): email and-also-tonot specified

Who Me Too'd this topic