96415 issue re-occurred in 7.1.6

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L1 Bithead

96415 issue re-occurred in 7.1.6

 

96415 issue is recorded as fixed in 9.1.4, however I am still seeing it in 7.1.6.

Please advise what version of firmware is this error fixed?? Is this fixed in 8.0.0+?

 

Thank you.

 

 

96415

Fixed an issue where the firewall failed to pass traffic in strongSwan and Azure IPSec tunnels while using IKEv2 because it did not send a Delete payload during a Phase 2 Child SA re-keying. With this fix, the firewall correctly sends a Delete payload during re-keying if it is the node that initiated the re-keying.

Highlighted
L4 Transporter

Hi Jenny,

 

There is multiple issues releated to ipsec between PanOS and Azure.

 

And if you 100% SURE you are hitting the same issue as 96415 on 7.1.6, then another bug need to be raised.

 

Thanks

Mo

Highlighted
L1 Bithead

Hello Mo,

 

Thanks for the answer, however, I do not have access right to both links you provided.

Could you advise how to get them?

 

Thank you.

L4 Transporter

Hi,

 

Please raise support ticket and TAC will assist you in this.

 

Thanks
Mo

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!