Cannot see Dynamic IP lists

Reply
L4 Transporter

Cannot see Dynamic IP lists

We are currently going through the process of setting up new PA-820s for use in our environment.

We should have access to the following External Dynamic IP lists on these devices based on our licensing, however they are not being displayed.

I have enabled all licenses / authorization codes in the portal. Unit has Internet access. Using Mgnt interface for service route.

Receiving Dynamic Updates. PANOS 10.0.1. How to fix this?

 

> request system external-list show type predefined-ip name panw-highrisk-ip-list

Server error : panw-highrisk-ip-list is invalid name.Current target-vsys is none
request -> system -> external-list -> show -> type -> predefined-ip -> name is invalid

> request system external-list show type predefined-ip name panw-known-ip-list

Server error : panw-known-ip-list is invalid name.Current target-vsys is none
request -> system -> external-list -> show -> type -> predefined-ip -> name is invalid

 

Old PA220 availability:

220220
New PA820 availability:

New PA820.png


Accepted Solutions
L4 Transporter

Hi @SutareMayur & @SteveCantwell 

 

No change was made at our end and issue got automatically resolved.

Thank you for your help.

View solution in original post


All Replies
L6 Presenter

Hi @FarzanaMustafa , please check below checks

 

1. Verify if you are putting correct list name under the command.

- request system external-list show type predefined-ip name panw-highrisk-ip-list

 

2. Check if you're seeing Threat Prevention License installed on the gateway under Device-->Licenses

If not, try to Retrieve license keys from license server and check if you see license on the gateway then check.

Mayur S.
L4 Transporter

Hi @SutareMayur 

 

Thank you for the response.

Yes to both but still no luck.

License.png

L6 Presenter

HI @FarzanaMustafa ,

 

Have you checked if you are able to see IP addresses under WebUI (Under Objects --> EDLs)? This is just to clarify if issue is with the list or is it kind of bug which is observed under cli. Also please check cli o/p again by changing the target vsys.

 

 

Mayur S.
Cyber Elite

In addition, please down and install your AV solution.  I ran into this situation, where those Dynamic lists do not show unless AV is downloaded and installed.

Help the community: Like helpful comments and mark solutions
L4 Transporter

Hi @SutareMayur & @SteveCantwell 

 

No change was made at our end and issue got automatically resolved.

Thank you for your help.

View solution in original post

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!