Dynamic updates not working after RMA replacment - Download Error Problem with local SSL certificate

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

Dynamic updates not working after RMA replacment - Download Error Problem with local SSL certificate

L1 Bithead

We recently got a RMA replacement in for a failed PA5250 in HA but we are now noticing that Dynamic updates are not downloading and installing. We get a message in the Panorama Job Schedules section stating "Failed to upload image. Device msg:'Failed to download panup-all-antivirus-3977-4488. Download error:Problem with the local SSL certificate'

 

We did open a support case and they suggested a reboot of the firewall and that didn't resolve the issue. They claim this is most likely a bug and is fixed in code version 9.1.10 or 10.7. I was just curious if anyone has experienced this before after an RMA and if they maybe found a fix. 

 

We are on code version 9.1.4 with plan of upgrading soon.

Has anyone ever experienced this before? 

 

Thank you

 

 

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

I have not seen this, with my customers.  I would recommend 9.1.11 (not 9.1.12-h3)

Help the community: Like helpful comments and mark solutions
  • 1710 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!