Global Protect does not work

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Global Protect does not work

L1 Bithead

Hello

I'm running the PAN OS 5.0.2.

I'm getting the following error with my GlobalProtect:

(T4364) Error(11792): failed to SetDoc. Message: errors getting GlobalProtect config

Where is my problem?

Here is my config:

<global-protect>

            <global-protect-gateway>

              <entry name="GPG_xxx">

                <roles>

                  <entry name="default">

                    <login-lifetime>

                      <days>30</days>

                    </login-lifetime>

                    <inactivity-logout>

                      <hours>3</hours>

                    </inactivity-logout>

                  </entry>

                </roles>

                <tunnel-mode>yes</tunnel-mode>

                <server-certificate>NashTech-Wildcard</server-certificate>

                <remote-user-tunnel>tunnel.5</remote-user-tunnel>

                <authentication-profile>AP_xxx-VPN</authentication-profile>

              </entry>

            </global-protect-gateway>

            <global-protect-portal>

              <entry name="GPP_xxx">

                <portal-config>

                  <local-address>

                    <ip>x.x.x.x/32</ip>

                    <interface>ethernet1/12</interface>

                  </local-address>

                  <authentication-profile>AP_xxx-VPN</authentication-profile>

                  <server-certificate>NashTech-Wildcard</server-certificate>

                  <custom-login-page>gpp.html</custom-login-page>

                  <custom-help-page>factory-default</custom-help-page>

                </portal-config>

                <client-config>

                  <configs>

                    <entry name="CC_xxx">

                      <hip-collection>

                        <max-wait-time>20</max-wait-time>

                      </hip-collection>

                      <gateways>

                        <external>

                          <list>

                            <entry name="x.x.x.x">

                              <priority>1</priority>

                              <description>FQDN</description>

                              <manual>no</manual>

                            </entry>

                          </list>

                        </external>

                        <cutoff-time>0</cutoff-time>

                      </gateways>

                      <source-user>

                        <member>UG_xxx-VPN</member>

                      </source-user>

                      <agent-ui>

                        <welcome-page>

                          <display>yes</display>

                        </welcome-page>

                        <agent-user-override-timeout>0</agent-user-override-timeout>

                        <agent-user-override>with-comment</agent-user-override>

                        <enable-advanced-view>no</enable-advanced-view>

                        <can-save-password>yes</can-save-password>

                        <max-agent-user-overrides>0</max-agent-user-overrides>

                      </agent-ui>

                      <agent-config>

                        <rediscover-network>yes</rediscover-network>

                        <resubmit-host-info>yes</resubmit-host-info>

                        <client-upgrade>prompt</client-upgrade>

                      </agent-config>

                      <refresh-config-interval>24</refresh-config-interval>

                      <use-sso>no</use-sso>

                      <connect-method>on-demand</connect-method>

                    </entry>

                  </configs>

                  <agent-user-override-key>-AQ==9EIXqBFzhp4IZxdTxSVTZG/12Vs=iH76LFLerpHJ1S680bBopQ==</agent-user-override-key>

                  <root-ca>

                    <member>NashTech-Wildcard</member>

                  </root-ca>

                </client-config>

                <satellite-config>

                  <certificate-life-time>7</certificate-life-time>

                  <certificate-renewal-period>3</certificate-renewal-period>

                </satellite-config>

              </entry>

            </global-protect-portal>

          </global-protect>

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

L4 Transporter

Try replacing your Server Cert with a one we know that has been signed by the CA or remove the "source user" from the portal.

Thanks,

Syed R Hasnain

View solution in original post

2 REPLIES 2

L4 Transporter

Try replacing your Server Cert with a one we know that has been signed by the CA or remove the "source user" from the portal.

Thanks,

Syed R Hasnain

View solution in original post

Thanks a lot for your help.

I changed the "source user" to "any" and could connect.

So my GlobalProtect Portal is working! :smileyhappy:

My Server Cert is signed.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!