Interfaces/zone associations lost after commit

Announcements

ATTENTION Customers, All Partners and Employees: The Customer Support Portal (CSP) will be undergoing maintenance and unavailable on Saturday, November 7, 2020, from 11 am to 11 pm PST. Please read our blog for more information.

Reply
Highlighted
L1 Bithead

Interfaces/zone associations lost after commit

Hello guys,

 

I have a couple of PA-820 (PanOS 8.0.3) who has been imported to be managed via Panorama.

Since that, everytime I make a "Push to devices", they lose the association between 2 interfaces and the zones and I need to fix them manually.

 

I guess it could be a Template issue, but can't figured out. I have a template stack that is associated to the devices and that contains the Global_Management_T template.

 

Any suggestions?

Thanks


Accepted Solutions
Highlighted
L4 Transporter

All Replies
Highlighted
L4 Transporter
Highlighted
L1 Bithead

Thank you so much Gerardo, that's clearly the point.

 

Paolo

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the Live Community as a whole!

The Live Community thanks you for your participation!