PAN3260 HA1-B disabled - HA1-B interface configuration

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

PAN3260 HA1-B disabled - HA1-B interface configuration

L0 Member

I have a pair of PA3260 HA1-B port is not working. Connecting both PAN HA1-B between appliances, but there's no LED on the ports. Is there command to reset/enable the port? Please help,

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @andylouangrath ,

 

Are you running PAN-OS 8.1 by any chance ?

 

kiwi_0-1675852833510.png

 

Please ensure you're running a recommended PAN-OS version to rule out any older bugs.

 

Have you checked the following: HA1 Backup link showing "Down" 

 

Have you tried a different cable to confirm it's not a cable issue ?

 

Kind regards,

-Kiwi.

 
LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 838 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!