SFP Virtualwire on PA-820
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SFP Virtualwire on PA-820

L1 Bithead

Hi,

I configure my device to virtualwire mode with sfp baseT transceiver but it wan't to work (they are red in GUI).

When I change to Layer3 mode everything work corectly (change to green).

In CLI I can see transceiver.

Have you got similar problem or any advice what should I do?

4 REPLIES 4

Cyber Elite
Cyber Elite

Hello,

Are the connections up and running on both sides of the virtual-wire? It will show down if one of the endpoints is not up.

 

Regards,

Before I change it works fine.

From one side is switch and other is router.

It's work on built in ports but not on sfp.

Hello,

Perhaps take a step back and go through the setup again to make sure nothing was missed? Ports are in the proper zone, added to a v-wire config, policies, etc.

 

Regards,

First think I've done was make virtualwire zone and interface. Policy was simple any to any in both side.

I'll try one more time maybe I missed something simple.

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!