Simple policy not working?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Simple policy not working?

L0 Member

Outbound communication to the following IP addresses must be allowed:
- 64.58.49.24
- 64.58.49.25
- 64.58.49.26
- 64.58.49.28
- 64.58.51.56
- 64.58.51.57
- 64.58.51.58

 

text router will attempt to communicate with the above IP addresses over the following protocols and ports:
- UDP 500
- UDP 4500
- IP Protocol 50 for ESP
- ICMP

 

Source

Rule I have set up is 

Zone -Trust

Source -Internal IP address

Destination

Zone -Untrust

Address - See Above

Application-ICMP/IPSEC/IPSEC-ESP/IPSEC-esp-udp

Service-IPSEC 500/TCP-500/UDP-500/UDP-4500

Allow

 

The only traffic I see for my internal address going out is ICMP traffic.  Any ideas?

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @jcopeland ,

 

Is your NAT configured correctly ?

 

Cheers,

-Kiwi.

 
LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Don't forget to hit that Like button if a post is helpful to you!
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!