U-Turn stopped working after update

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

U-Turn stopped working after update

L1 Bithead

After Updating PA850 to 10.1.3, U-Turn to 2019 webserver is no longer working.

Firefox Message:

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to wdafire.townshipofhamilton.com. PR_CONNECT_RESET_ERROR

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.

 

I have an open ticket for this issue, looking to see if anyone else is experiencing the same problem.

 

Rubes297
2 REPLIES 2

Community Team Member

Hi @SteveRuberti ,

 

I've seen this error when the webserver didn't support TLSv1.3 but the FW was set to use minimum version TLSv1.3 : https://docs.paloaltonetworks.com/pan-os/10-1/pan-os-admin/decryption/decryption-concepts/tlsv13-ssl...

 

Any more details in the decryption logs that can provide more information ?

 

Cheers !

-Kiwi.

 

L1 Bithead

-Kiwi,

 Thanks for your reply. The site can be accessed externally. The failure occurs on LAN computers using the U-Turn.

I am currently leaning toward a TLS problem based on wireshark output, but not sure what the problem is.

Internal traffic is not being decrypted.

Any thoughts are appreciated.

Steve

 

Rubes297
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!