XDR Agent Disabled

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

XDR Agent Disabled

L0 Member

I've installed a XDR agent to a workstation, and it's not connecting to the server. I've installed the  it on different workstations and that's working fine. After the installation the agent never connected to the server and showing it's disabled. What could be the issue? 

Screenshot 2023-01-16 103342.png

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @MahmudHKamol ,

 

Make sure the endpoint has connectivity.

 

I've also seen this behavior when the distribution ID was missing (please check the agent logs to confirm).

If the ID is missing you can set it with the command: sudo /opt/traps/bin/cytool reconnect force <DISTRIBUTION_ID>

Check the agent logs for other errors if needed.

 

Kind regards,

-Kiwi.

 
LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Don't forget to hit that Like button if a post is helpful to you!
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!