GP connection Error

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

GP connection Error

L0 Member

(T21400)Debug(1158): 06/10/21 17:58:32:971 SPStop is called
(T21400)Debug( 783): 06/10/21 17:58:32:983 PreviousDNSInfo doesn't exist, no need to restore
(T21400)Info ( 552): 06/10/21 17:58:32:983 not call uninstallClientConfig, netSetup=000001EBBD0BF770, clientConfig=000001EBBDC6E730, panMSService=000001EBBDA6B610, panMSService->IsConfigInstalled()=0
(T21400)Error( 690): 06/10/21 17:58:32:983 sslvpn failed to start
(T21400)Info ( 89): 06/10/21 17:58:32:983 VPN is deleted
(T21400)Error(2502): 06/10/21 17:58:32:983 CreateTunnel: SetConfig() failed
(T21400)Debug(6119): 06/10/21 17:58:32:983 UnsetGatewayRoutes: DeleteIpForwardEntry(165.134.223.46)
(T21400)Debug(6489): 06/10/21 17:58:32:983 --Set state to Connection failed
(T21400)Debug(1028): 06/10/21 17:58:32:984 Display hip report V4 on the UI
(T21400)Debug(2518): 06/10/21 17:58:32:985 VPN tunnel is not connected.
(T21400)Debug(2520): 06/10/21 17:58:32:985 returns FALSE.
(T21400)Debug(2609): 06/10/21 17:58:32:985 failed to create tunnel with gateway connect.slu.edu
(T21400)Info (2288): 06/10/21 17:58:32:985 logout: user=XXXXX, portal=GP-Gateway-N, gateway=xxxxxxxeRROReRROR, domain=XXX, computerName=XXXXXXX
(T21400)Debug(2320): 06/10/21 17:58:32:985 Logout parameter is
(T21400)Debug( 779): 06/10/21 17:58:32:985 SSL connecting to 165.134.223.46
(T21400)Debug( 559): 06/10/21 17:58:32:993 Network is reachable
(T21400)Debug(4407): 06/10/21 17:58:33:521 SSL verify succeed
(T21400)Debug(1322): 06/10/21 17:58:34:050 OpenSSL alert write:warning:close notify
(T21400)Debug(2366): 06/10/21 17:58:34:051 Logged out gateway connect.slu.edu
(T21400)Debug(2631): 06/10/21 17:58:34:051 tunnel to connect.slu.edu is not created.
(T21400)Error(5434): 06/10/21 17:58:34:051 NetworkDiscoverThread: failed to discover external network.
(T21400)Debug(5436): 06/10/21 17:58:34:051 local system error, set error as VPN connection could not be established. Please restart your computer to try again.
(T21400)Debug(6489): 06/10/21 17:58:34:051 --Set state to Disconnected
(T21400)Debug(1028): 06/10/21 17:58:34:051 Display hip report V4 on the UI
(T21400)Debug(5495): 06/10/21 17:58:34:052 NetworkDiscoverThread: PortalStatus is 1, HasLoggedOnGateway is 1
(T21400)Debug(5518): 06/10/21 17:58:34:052 Network discovery is not ready, set GP VPN status as disconnected
(T21400)Debug(10649): 06/10/21 17:58:34:052 SetVpnStatus called with new status=0, Previous Status=0
(T21400)Debug(4043): 06/10/21 17:58:34:052 UpdatePrelogonStateForSSO() - User-logon tunnel state = Disconnected
(T21400)Debug(5538): 06/10/21 17:58:34:052 local system error 1, need user action or wait 30 minutes to re-do network discovery
(T7916)Debug(2311): 06/10/21 17:58:34:059 Setting debug level to 5

1 REPLY 1

Cyber Elite
Cyber Elite

@kprasanna_79,

Do you actually get connected to the gateway and then disconnect, or are you simply never able to connect at all? It almost seems like your service isn't actually listening, what do you see if you run netstat -an | find "4767" in your command prompt? 

Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!