XML API not working

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

XML API not working

I am facing an issue with the Palo Alto API where I am unable to exclude 'policy-and-objects' and 'shared-object' in partial changes. When I try to use the following XML structure in my API request:

 

https://firewall/api?type=op&cmd=<show><config><list><changes><partial><policy-and-objects>excluded</policy-and-objects><shared-object>excluded</shared-object></partial></changes></list></config></show>

 

I do not get the expected response. Instead, I receive an error - "<![CDATA[ show -> config -> list is unexpected ]]>" . Can anyone help me understand what might be causing this issue and how I can resolve it? Also, please suggest if any alternative API command is available to fetch the data.

Any insights or suggestions would be greatly appreciated. Thank you!

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @Sivaramakrishnan_Ramachandran ,

 

You can find the xpath values by going to https://<device-ip-address>/api.

Here is a link to Load a Partial Configuration into Another Configuration Using Xpath Values

LIVEcommunity team member
Stay Secure,
Jay
Don't forget to Like items if a post is helpful to you!

Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 392 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
  • 29 Subscriptions
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!