Global Protect Failing to Work on Xfinity Networks with PopOS 20.04

Announcements

Changes to the LIVEcommunity experience are coming soon... Here's what you need to know.

Reply
fender1988
L0 Member

Global Protect Failing to Work on Xfinity Networks with PopOS 20.04

Hi there,

 

I'm hopping to get some troubleshooting advice by the experts here. I'm using GlobalProtect 5.2.4 with a linux laptop running PopOS 20.04. At home I don't have issues connecting on a Verizon FIOS network, but when I visit family members (who all each have Xfinity) I haven't been able to get it all working. I can log in with the SSO GUI, and that appears to work just fine, but when I try to connect to websites or ssh into servers I can't connect to anything. I'm pretty sure that's telling me something is up with the systemd-resolved and the DNS, but that's about the extent of what I (think I) know.

 

Any help/advice is appreciated!

Tags (2)
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!