GlobalProtect Discussions
GlobalProtect discussions offers topics about our network security for endpoints that protects your organization's mobile workforce. This area is dedicated to GlobalProtect discussions to help you answer questions.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.
GlobalProtect Discussions
GlobalProtect discussions offers topics about our network security for endpoints that protects your organization's mobile workforce. This area is dedicated to GlobalProtect discussions to help you answer questions.

Discussions

Pre-Logon can't get IP address from IP pool

I created two agents for my internal gateway in GlobalProtect.

One is for Pre-Logon and another is for Any users. I split a big IP address pool for them two.

big pool:  10.224.0.0/20

Split to : 10.224.0.0/21 and 10.224.8.0/21

But no matter which one I as

...

traffic not following the route

Hello

 

We have set split tunnel for our Win10 clients, GP is version 5.1.6 and 5.2.5. PAN-OS is 9.1.7.

- default route to firewall

- bypass tunnel for some network ranges (e.g. MS-Teams)

- bypass tunnel for some URLs (e.g. MS-Teams)

- enable DNS-Split

 

For

...

HIP check is slow

Anybody else experiencing slowness with HIP check?  Our clients establish an initial connection very quickly (about 5 seconds).  But then the process of doing the HIP check actually takes an additional 40-50 seconds.  I can clearly see in the logs th

...

buck1 by L1 Bithead
  • 3715 Views
  • 4 replies
  • 0 Likes

Resolved! GP logs not visible under Systemlogs

Hi guys,

I have faced a situation where my gp logs are not getting logged under system log for couple of weeks. And i came up with the findings that disk space is almost getting filled up i have give the details below find them. 

 

Can anyone suggest an

...

Global Protect Office 365 Split Tunnel

Hi All,

 

I have configured split tunnel for O365 but I have an issue that I can't seem to nail. All seem to be working except when I open Outlook I get a connection error. I have all the URLs and IPs specified by Microsoft in the split tunnel configur

...

a.jones by L3 Networker
  • 2540 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
  • 1535 Posts
  • 45 Subscriptions
Top Solution Authors
Top Liked Authors
Labels