HA dedicated port inop

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.

HA dedicated port inop

L1 Bithead

I setup active-passive PA-5410 firewalls (brand new) and I can't get the HA ports to communicate. The secondary has activity lights when I plug into a switch, but the other one is completely death. Is it possible that I received a new PA-5410 with a bad HA port from Palo Alto, or how can I check its status (via browser or CLI)? I configured the settings in the HA General/Link and Path monitoring page, but still no connectivity. For the time being, I was forced to setup Eth1/3 and 1/4 as my HA ports and that works just fine. Thanks!

1 REPLY 1

Community Team Member

Hi @jjgonza08 ,

 

I'd recommend reaching out to support in order to determine if an RMA is required.

High-Availability - HA links status

 

Kind regards,

-Kim.

LIVEcommunity team member, CISSP
Cheers,
Kiwi
Please help out other users and “Accept as Solution” if a post helps solve your problem !

Read more about how and why to accept solutions.
  • 256 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes
Like what you see?

Show your appreciation!

Click Like if a post is helpful to you or if you just want to show your support.

Click Accept as Solution to acknowledge that the answer to your question has been provided.

The button appears next to the replies on topics you’ve started. The member who gave the solution and all future visitors to this topic will appreciate it!

These simple actions take just seconds of your time, but go a long way in showing appreciation for community members and the LIVEcommunity as a whole!

The LIVEcommunity thanks you for your participation!