Expedition Discussions
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Expedition Discussions

Discussions

Resolved! ML gets stuck at "Pending"

I started by running the command

scp export log traffic start-time equal 2018/07/30@00:00:00 end-time equal 2018/07/30@23:45:00 to expedition@172.30.200.117:/PALogs/mltest.csv

on my PA220. 

 

root@Expedition:/PALogs# ls -l
total 64296
-rw-rw-r-- 1 expe

...

Untitled.png
mbowling by L1 Bithead
  • 25463 Views
  • 26 replies
  • 3 Likes

If You Need an OVA...

I created an OVA for my team and put it up here (Note, this isn't the official release now offered by PANW):

https://drive.google.com/open?id=1Z9GrCF8I_BZzpbEmEh6G75npo05_4G0c

 

Be sure to go Settings > M. Learning > and change the Expedition ML Addr

...

trice by L1 Bithead
  • 39085 Views
  • 44 replies
  • 22 Likes

Resolved! How to Upload configuration files bigger than 2MB

Expedition uses APACHE as a web server and PHP as module for the scripts. By default PHP allow users to upload files with a maximum size of 2M, this can be updated by changing the PHP.ini

 

sudo vi /etc/php/7.0/apache2/php.ini go to line where this ...

alestevez by L7 Applicator
  • 18448 Views
  • 5 replies
  • 11 Likes

Resolved! Re-Generate SSL Certificate

Hi, 

I'm in the process of hardening Expedetion (v 1.1.2) using the Expedition-Hardening-Guide.  Everything is going well, expect when I attempt to update the SSL certificate the changes do not seem to take effect.  I've even gone so far as to remove

...

RabbitMQ not properly starting (failing)

An issue seen when working with a customer is that rabbitMQ was "exiting" upon startup.

 

service rabbitmq-server stop -- stop the service

service rabbitmq-server start -- start the service

service rabbitmq-server status -- verify rabbitmq is working

...

azuniga by L4 Transporter
  • 14278 Views
  • 11 replies
  • 0 Likes

Expedition 2.0 Beta: broken?

I've installed the Expedition 2.0 beta in a VMware Ubuntu 18.04.5 instance. I understand that this is a beta version, but it seems blatantly broken. 

 

The first issue that I'm having is that my Expedition instance is failing the health check, and th

...

Resolved! New to Expedition

This question may have already been answered but I couldn't find it anywhere, unfortunately. So here are my questions,

1. Is it a requirement during Device Configuration to set up the API calls?

2. What if, you want to do everything offline, say in y

...

Resolved! Duplicate Address Objects

I have some large Cisco ASA 9.8 configs which I'm convering in Expedtion 1.0.104.  I always seem to get many duplicate host objects which Expedition automatically creates.  For example, object host 10.1.1.1 becomes H-10.1.1.1-32 with the value 10.1.1

...

bagherib by L3 Networker
  • 7352 Views
  • 6 replies
  • 0 Likes

Updates failing

running the linux commands and getting the following errors.

 

Err:22 http://ppa.launchpad.net/jonathonf/python-3.6/ubuntu xenial/main amd64 Packages
403 Forbidden [IP: 91.189.95.83 80]

 

Reading package lists... Done
W: The repository 'https://conve

...

rodill by L2 Linker
  • 1041 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

APP-ID adoption doesn't output any app-IDs


I'm using expedition 1.1.93

 


When I target my any/any rule for app-id adoption, the adoption process finishes, but no app-ids are displayed. This occurs whether I request a slow retrieval or a fast retrieval.

 

 

The same rule(s) work fine with ML a

...

Adding prefix or suffix to objects quit working

In the middle of doing a migration of an ASA config and adding prefix/suffix to groups and objects. Did a round of them and it just quit displaying after that. I choose the objects I want to change, right-click and choose address group actions, addre

...

aporue by L2 Linker
  • 1368 Views
  • 5 replies
  • 0 Likes
Top Solution Authors
Top Liked Authors
Labels