General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
About General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.

Discussions

The Cortex UX Research Lab Is Seeking Participants!

 

Hello LIVEcommunity!

 

 

The Cortex team is currently developing a significant UX research effort, the Cortex UX Research Lab, for all aspects of Cortex. As a part of that, we need you — the user — to help us best understand how people use our pro

...

Screen Shot 2023-01-17 at 9.59.01 AM.png
JayGolf by Community Team Member
  • 254 Views
  • 0 replies
  • 0 Likes

HA sync option not showing in Panorama

Hi Team,

 

I import the configurations from managed device to panorama then export to managed devices of our A/P firewalls. everything went well. but when I see the summary on panorama passive device template showing as in sync but active device templa

...

Resolved! Managing Windows Services

Ok, so this may be a stupid question, but I have a server that has a web service running under a domain\webservice account.  I want to define a security policy for the service, but the firewall does not consistently get the correct user.  After a reb

...

bschaper by L2 Linker
  • 1256 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes

Pre-Logon Issue

Hi Team,

 

I have configure the Pre-Logon but it's not working 

 

(T5208) 10/26/20 14:04:11:874 Debug(9110): SSO password is empty
(T5208) 10/26/20 14:04:11:874 Debug(2462): m_preUsername pre-logon
(T5208) 10/26/20 14:04:11:874 Debug(9070): Password is emp

...

Top Liked Authors