General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
About General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.

Discussions

Thank You for Filling Out the LIVEcommunity Experience Survey!

If you've visited LIVEcommunity anytime recently, you've probably seen a pop-up asking for your feedback. We've deployed this survey since April 2020 for new and returning visitors alike as a way to gather feedback from our users. 

 

In the past six

...

survey-livecommunity.png
jforsythe by Community Team Member
  • 14527 Views
  • 1 replies
  • 4 Likes

Resolved! Log collector drive bays question

Hey all,

I need to replace a disk on a Palo Alto M600 log collector There are no disk labels on the device. Could anybody here confirm which bays are A1/A2 and B1/B2? I've attached a photo. I'm guessing A1 starts the top left but I' not sure.

 

#m600

Screenshot 2022-01-12 at 11.09.51.png
Modo2016 by L1 Bithead
  • 701 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes

Resolved! WinRM-HTTP Connection Refused

Hello,

 

I'm using agentless user-id with a Windows Server 2012 AD through WMI, we recently updated the server, and it started throwing Authentication Error 10036 flooding our Windows logs. We've searched and troubleshooted the problem for a long time

...

echahine by L2 Linker
  • 4308 Views
  • 6 replies
  • 0 Likes

Resolved! Missing PANGPS Virtual Ethernet Adapter

When launching Global Protect for the first time, the computer will prompt for the portal to connect to. The portal information will be enter and when hitting connect it will only display "Connecting...". It will not get to the username and password

...

cli access with email usernames

Has anyone been able to authenticate to the CLI using a username such as username@domain.com over SSH using TACACS+ as authentication. Authenticating using the WebUI works fine, but when you try to SSH using ssh username@domain.com@ipaddress it just

...

samisu by L1 Bithead
  • 707 Views
  • 4 replies
  • 0 Likes

Is Azure’s infrastructure safe and secure?

I am looking for Azure training  to become a certified professional from one of the leading online earning platform as recommended by one of my friends. Before that I was looking on the internet for some facts like azure security. Many customers have

...

Scheduled Reports

Hi Team,

 

Is there any restriction in NGFW Scheduled report, You can add only particular numbers of report in a report group. 

 

Thanks in advance. 

Resolved! Extra Certs..Inbound Decryption

We have PA doing inbound decryption in front of F5 which is proxying a web server.

F5 is doing SSL bridging. That is it terminates the SSL connection and starts new connection to the server from itself.

Website itself works fine.

 

When we do SSLlabs tes

...

image.png
raji_toor by L4 Transporter
  • 862 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes

Resolved! HA configuration PA 5200

Hello guys we are configuring PA-5200s for Active/passive setup and we want to use ethernet interfaces for Control link after choosing ethernets as HA types we are no able to choose it from dropdown menu in HA setup only we can choose it for Data lin

...

Top Liked Authors