General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
About General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.

Discussions

Thank You for Filling Out the LIVEcommunity Experience Survey!

If you've visited LIVEcommunity anytime recently, you've probably seen a pop-up asking for your feedback. We've deployed this survey since April 2020 for new and returning visitors alike as a way to gather feedback from our users. 

 

In the past six

...

survey-livecommunity.png
jforsythe by Community Team Member
  • 14488 Views
  • 1 replies
  • 4 Likes

VOIP RINGING DELAY ISSUE

Hello world,


I've the following problem after move a VOIP DMZ on PALO ALTO 2050 5.0.11:


If I dial in from outside, then the answer is almost immediate, so that is fine, but when I call out the line is dead for 35-40 seconds before a ringing tone is hea

...

alle by L3 Networker
  • 3413 Views
  • 8 replies
  • 0 Likes

Resolved! VPN Works but....

Hi

I configured an IPSec site to site VPN between Palo Alto Firewall and Checkpoint Firewall.

Everything works perfectly as expected, but I get constant Logs : IKE-Phase 2 negotiation failed when processing proxy ID. cannot find matching phase 2 tunne

...

High Availability issue PA 2020

I have 2 PA 2020's which have been running HA fine for about 2 weeks

now i see in the device that eth1/11 is showing as red/down in both firewalls

the system log shows per attached log (for pri and sec firewalls)

anyone have any ideas re this HA issue p

...

sue_town by Not applicable
  • 1790 Views
  • 7 replies
  • 0 Likes

application override not working

Hi,

We configured Palo Alto in vwire mode between our head office and branches. Setup is like  Core <--> PA3050 <--> WAN Switch. There is a specific application that is not working and we create custom application by defining the destination port. We

...

VLAN build out

I'm want to make sure I've got this correct.  I would like to build a VLAN for DMZ devices that would terminate directly to my FW's. Can the VLAN interface be the network /26 then I could assign each physical port for the DMZ devices to this VLAN?  T

...

treese by L3 Networker
  • 516 Views
  • 0 replies
  • 0 Likes

data filtering log doesn't show filename for boxnet app

I just ran into this issue last week. We are decrypting boxnet and applied a data filtering profile.

For web uploads and (for wildfire submissions?!) it seems to recognize the filename just fine, but for uploads via boxnet app it just shows unused.

Is

...

Safe Search Enforcement

Gentlemen,

I set up the Safe Search Enforcement option, as described in the documentation of Palo Alto Networks. But it still fails when it comes to blocking searches for porn on search engines.

Does anyone by chance have used this new option that is

...

PA-500 front panel status LED is not on

Hi all,

I'm now having issue with PA 500 where the front panel of the unit "Status" LED is not ON. I'd change a 2GB RAM for my client and when I try to boot up. The status light is not on and I can't make any configuration as there will be error "A co

...

Resolved! site to site vpn issue

Hi Friends,

I have PAN-2020 with OS- 6.0.4, one side PAN and other end have juniper tunnel are showing Up but traffic is not passing Not Passing.

Regards

Satish

Satish by L4 Transporter
  • 3271 Views
  • 9 replies
  • 0 Likes

Global Protect Windows Firewall

Finding issues with windows firewall with domain policy applied.  The Pan client is detected as on the domain and the network adapter is public for the firewall.  Under the domain firewall log on the windows machine I show several UDP blocks for the

...

markk96 by L3 Networker
  • 2584 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Resolved! Increase paste buffer on PAN (or other import methods)

I am attempting to paste a large number of cli commands from a config converted from another vendor. When I paste via SecureCRT or Putty the commands begin to truncate after around line 20, depending on the length of each line. This is limited to PAN

...

satatic NAT with multiple server

Hi Friend,

Need some suggestion, I have one ISP. i dont want to expose my gateway Ip, problem is that i dont want Dynamic IP And Port based NAT, i want source static NAT and i have multiple server. i want source static nat for all server. please help

...

Satish by L4 Transporter
  • 1176 Views
  • 6 replies
  • 0 Likes
Top Solution Authors
Top Liked Authors