General Topics
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
General Topics

Discussions

New Product mention feature

Hey everyone, We just enabled a feature on the LIVEcommunity that allows for products to be linked inside of discussions or articles.. this helps cross link information throughout the site, especially useful if you are looking for specific informatio...

jdelio by Community Team Member
  • 276 Views
  • 0 replies
  • 4 Likes

Resolved! GlobalProtect, Working from Home, Prisma Access and Covid-19

To all, Just wanted to post a message about the Hot Topic right now, which is Covid-19. With all of this going around, everybody's health and safely is the utmost concern. Keeping your hands clean, washing your hands (A LOT), using hand sanitizers, a...

jdelio by Community Team Member
  • 23440 Views
  • 43 replies
  • 33 Likes

LACP Aggregate Group with Subinterface

Hi everyone, I'm trying to set-up a Subinterface on a Aggregate group with LACP on a PA-3020 and a DELL 6248 switch in a test envoirment. If I assign an IP on the default VLAN to the Aggregate Group everything works but I can't seem to get the Subint...

GlobalProtect stops to connect

Hi all,GlobalProtect stopped to connect to server. So it works before ( I did not install any new software, firewals, proxies, .... etc) It contiue work under VirtualBox machine, so it is not a problem of my internet provider, but it stops to connect...

site 2 site with Meraki NAT'd behind ISP router??

We have a remote site connected behind ISP router and Meraki receives 192.168.X.X IP from it, and all networks locally are connected further to Meraki. The main site has public IP directly on the firewall. Not sure how to make configuration work.

raji_toor by L4 Transporter
  • 2254 Views
  • 7 replies
  • 0 Likes

Resolved! Issues with netflow.

We are having issues getting our information from our PaloAlto 5020's. It looks like it is sending but we do not have any chartable information on either of our netflow servers. We are using Solarwinds Netflow Traffic Analyzer as well as What's up go...

Best Solution for New Design

Dears,first time for me write in PaloAlto forum I hope to find my answer here. first, we have purchased PaloAlto 3020, and need the best design for the network securityز My network content "1" switch L3 and "2" switches L2 and we have VLANs for users...

MOsama by L1 Bithead
  • 421 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

(DUP!) when pinging from the firewall

Hi guys, Strange issue here which I'm hopeing to get resolved. I was SSH'ed into the our PA VM-100 today and happened to run the command >ping host 8.8.8.8. This resulted in 100% (DUP!) replies on the ICMP replies. However, when I specify the source ...

Resolved! Panorama configuration logs

When making changes to firewalls through panorama, there is a history of those changes made. When you go to the dashboard there is a widget that shows the last handful of config changes, so I know they are there. Where in panorama can I go to view th...

Resolved! Proxy-ID Error message for GlobalProtect Client

We have configured a GlobalProtect Gateway to service clients using both the GP Agent and X-Auth parameters with 3rd Party Clients. We have been receiving the following error messages:'IKE phase-2 negotiation failed when processing proxy ID. cannot f...

Suspicious login attempt found on PA.

Hi All,I have a situation where someone tried to access Palo Alto and failed to login as the authentication was not granted. Any idea where i can go and see what was the source IP and location etc. A bit of forensics. Any suggestions most welcome. Im...

installing SFP modules on PA-5050

Hi I need to know the correct procedure for installing a 10 G SFP into a PA-5050. Can I install while they are on and running? Do I need a reboot?Do I have to power off and install and power on? I’ve tried to if an answer in the documentation

fribbl3 by L0 Member
  • 1074 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Resolved! GlobalProtect behind NAT/PAT Cetificate Issue.

Hi, I'm configuring my GlobalProtect VPN and Agent keep saying "CN name mismatch". Here's my infrastructure : The PA220 is behind the NAT of the ISP and all connexions on WAN_IP (that is the public IP) are translated to the address 192.168.7.1. As po...

Drawing1.png
Naelwan by L1 Bithead
  • 1519 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes
Top Liked Authors