General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Announcements
Please sign in to see details of an important advisory in our Customer Advisories area.
General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.
About General Topics
Post a discussion here if you have general questions regarding configuration and troubleshooting for Palo Alto Networks products. Use this forum to collaborate with like-minded security professionals to improve your security posture.

Discussions

Threat Vector, a Unit 42 Podcast, is Now on LIVEcommunity!

We have some exciting community news to share: Threat Vector, a Unit 42 podcast, is now on LIVEcommunity!

 

Threat Vector is your compass in the world of cyberthreats. Listen to this biweekly podcast to learn about unique threat intelligence, cutting

...

jforsythe by Community Team Member
  • 316 Views
  • 0 replies
  • 0 Likes

How and Why to Accept a Solution to Your Post

Did you know that you can help your fellow community members by accepting solutions when a reply answers your question. Accepted solutions are a super-helpful resource in the community, and we want to make sure our members understand how this feature

...

JayGolf_0-1691518400714.jpeg
JayGolf by Community Team Member
  • 3662 Views
  • 2 replies
  • 14 Likes

Resolved! LSVPN running under mixed versions

I currently have my entire environment running on V9.1.15-h1.  We currently plan to upgrade the data center VMs and 3220 to 10.1.  These also will contain the GP portal and the LSVPN portal.  With the firewalls (many 3020s) staying on v9.1.15-h1, wil

...

TWCMoore by L0 Member
  • 999 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Resolved! Given Tunnel Interface IP is wrong but still tunnel is up

I am seeing the Ip address give to the tunnel interface is wrong ( for the tunnel with AWS) , but tunnel came up and working without any issue.

Can anybody suggest on this. Would the IP address which we will give to the tunnel interface would not matt

...

Sujanya by L3 Networker
  • 5475 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Resolved! Clone a Device Group?

Hi Guys,

 

I have Panorama with a few device groups; how do I clone one of them from GUI so I can do testing without impacting a production device group?

 

Thanks

tinhnho by L2 Linker
  • 5940 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes

Resolved! Network Throughput Graphs are incoherent in PA-220

Hi, 

 

We are experiencing an issue with the PA-220 network graphs displayed in one of our sites. 

 

We know that the router in front of the firewall delivers a 90 Mbps (Megabit per second) max throughput. This measure has been verified extensively. 

...

f4lkon_0-1677147475652.png
f4lkon_1-1677148310474.png
f4lkon by L1 Bithead
  • 1629 Views
  • 3 replies
  • 0 Likes

AWS Tunnels Down when We make a Failover

Hello everyone,

 

I have observed that when a failover occurs on an active/passive cluster the IPSEC tunnels to AWS all go down and take a time to recover.

 

I have verified that the traffic goes down and does not communicate for a time of about 5-10 min

...

Alpalo by L4 Transporter
  • 4896 Views
  • 10 replies
  • 0 Likes

IPsec tunnel on passive FW and Solarwinds alert

Hello,

We are currently running pair of 3260s in HA. When the IPsec tunnel goes down on primary FW, we get alerts from Solarwinds that both tunnels are down on primary and passive Firewalls. Is this normal condition? If so why would I receive alert on

...

  • 24190 Posts
  • 100 Subscriptions
Top Liked Authors
Labels