General Topics
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
General Topics

Discussions

New Product mention feature

Hey everyone, We just enabled a feature on the LIVEcommunity that allows for products to be linked inside of discussions or articles.. this helps cross link information throughout the site, especially useful if you are looking for specific informatio...

jdelio by Community Team Member
  • 538 Views
  • 2 replies
  • 4 Likes

Resolved! GlobalProtect, Working from Home, Prisma Access and Covid-19

To all, Just wanted to post a message about the Hot Topic right now, which is Covid-19. With all of this going around, everybody's health and safely is the utmost concern. Keeping your hands clean, washing your hands (A LOT), using hand sanitizers, a...

jdelio by Community Team Member
  • 24182 Views
  • 43 replies
  • 33 Likes

Authentication of Users through Captive portal query

Hi Team, We had configured captive portal on the firewall recently. In Authentication policy we had selected source users as any and we are using Active Directory for Authentication. Also we had configured agentless user-id mapping on the firewall an...

Creating subinterfaces on Active Active HA

Hello , I have to create 6 Subinterfaces on A/A cluster So i need 3 IP addresses from each VLAN - 1 for FW1 , 1 for FW2 and 1 as Floating IP My question is , do i have to go to each firewall separately to configure the respective IP ?If yes , what wi...

Technical Specs of M-200

Hi Guys,Anybody here what is the default RAM and CPU number of a M-200 Panorama server? I've checked the guides and data sheet but I can only see the VM version.Thanks in advance.

Nikko by L1 Bithead
  • 858 Views
  • 4 replies
  • 0 Likes

Error while creating a user

Hi All, Facing an error (application icloud-uploading not found) while creating a user on my palo alto 850 using panorama. Attaching the image for better idea. Pls help

IPSEC VPN tunnel getting disconnected.

IPSEC VPN tunnel got disconnected abruptly. We need to find out what could have caused this from the logs and adjust the VPN parameters accordingly. From logs i found this. ikemgr.log2021-10-15 03:35:112021-10-15 03:35:11.814 +0000 [PNTF]: { 5: }: ==...

RPrasad3 by L0 Member
  • 466 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes

Adding a port to existing SSN

Hi - I have an existing SSN configured for a device with ports added in Objects, like to add few more ports. what are steps I need follow? Please let me know....Thanks!

Andyz88 by L0 Member
  • 345 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Resolved! Commit fails in 10.0.7

Error-Failed to add 'o15.officeredir.microsoft.com/' to external-URL-list" and Commit fails after that in 10.0.7. we got to know that there is bug ID PAN-172580 declared in 10.0.7 and error will be fixed in Target version 10.0.8(ETA by Mid Nov) I tri...

problem with userIDAgent in RDP

hello We have a problem with users when they connect in RDP We found a solution whit this KB: https://knowledgebase.paloaltonetworks.com/KCSArticleDetail?id=kA10g000000CleBCAS but we have new questions: 1.- Is there a way to know what information the...

BigPalo by L4 Transporter
  • 351 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

How do I run multiple commands?

How do I run these commands with one command/automation?? (instead of one by one manually) !taskComplete id=7!taskComplete id=33 input=no!taskComplete id=138 input=Spam!taskComplete id=237 input=Spam/incident_set phishingcategory=Spam incidentcategor...

Stuefen by L0 Member
  • 183 Views
  • 0 replies
  • 0 Likes

MS-ISAC TAXII Feeds

Is anyone successfully consuming TAXII feeds from MS-ISAC, specifically, their feeds from taxii-pilot.cisecurity.org? The miner shows success and there are log entries for indicators, but there are no indicators in the counters or graphs.    

2021-06-24 08_21_01-Clipboard.png
2021-06-24 08_22_31-Clipboard.png
2021-06-24 08_21_59-Clipboard.png
ngagne by L0 Member
  • 1162 Views
  • 7 replies
  • 0 Likes

Resolved! User-ID Agent Connecting Status

Hello team I am facing an issue with User ID and AD . It continuously stays on connecting... however it seems that some user is assigning. Can someone help me? 10/19/21 10:47:24:139[ Info 2357]: ------------Service is being started------------10/19/2...

Alpalo_0-1634631406756.png
Alpalo_1-1634631536035.png
Alpalo by L3 Networker
  • 436 Views
  • 1 replies
  • 0 Likes

Override in URL Filtering is not working

Hi Team, One of the domain is not working even after adding that domain in Allow list in override tab under URL Filtering. I have blocked one URL category in that URLFiltering profile however i have added a website/Domain that needs to allow if also ...

SahulH by L3 Networker
  • 5158 Views
  • 8 replies
  • 0 Likes

Connection HTTPS / HTTP and SSH not working

I can't connect via SSH HTTP or HTTPS to my PA-500 firewall .I can ping it from my network and that's all .Also , the strange thing it is that from panorama the device is reachable I have checked the traffic -> is allowI have checked management inter...

Resolved! Failed to renew device certificate

Sorry, not sure what board to post this on, as it's my first support post. Getting an error on my Primary PaloAlto firewall: Failed to renew device certificate.Failed to send request to CSP server.Error: OpenSSL SSL_connect: SSL_ERROR_SYSCALL in conn...

esheldon by L0 Member
  • 494 Views
  • 2 replies
  • 0 Likes
Top Liked Authors